×

Լուսանկարը՝ MBG Hospitality

«Ռեստորանային ոլորտում աշխատատեղերի օպտիմալացում կլինի»

«Աշխատատեղերի օպտիմալացումը կանդրադառնա ամբողջ ռեստորանային ոլորտի վրա»,- «Голос Армении» թերթին տված հարցազրույցում ասել է MBG Hospitality ընկերության հիմնադիր եւ սեփականատեր Կարեն Մարգարյանը:

«Պետք է իրատես լինել. տուժողներ կլինեն ոչ միայն վարակից, այլեւ աշխատաշուկայի վերափոխման հետեւանքով: Ամբողջ հանրապետության ռեստորանային ոլորտում ներգրավված է շուրջ 30 000 մարդ ՝ չհաշված լրացուցիչ շղթաները ՝ գինեգործներ, ֆերմերներ, փառատոնների կազմակերպիչներ եւ այլն: Մեր ոլորտի մի մասը սեզոնային է. ամենաշատը կտուժեն այն մարզերը, որտեղ ամառվա ընթացքում մարդիկ փորձում են տարեկան եկամուտն ապահովել», - ասել է Կարեն Մարգարյանը:

«Margaryan Business Group-ում աշխատում է 350 մարդ, այսօր ես ձեռնարկում եմ տարբեր միջոցառումներ ՝ առավելագույն թվով աշխատատեղեր պահպանելու համար: Միեւնույն ժամանակ, աշխատատեղերի օպտիմալացումը կանդրադառնա ամբողջ ռեստորանային ոլորտի վրա: Սա ոչ միայն կրճատումների, այլեւ նոր տեխնոլոգիաների ներդրման արդյունք է, որին նախկինում շատերը թերահավատորեն էին մոտենում»,- նշել է Կարեն Մարգարյանը:

MBG Hospitality-ն ներառում է Louis Charden, Vostan, Chinar, Hans&Franz, Alaska by Hans&Franz, Tsirani Home и Tsirani Garden ռեստորանները:

Կարծիքներ
Հարգելի այցելուներ, այստեղ դուք կարող եք տեղադրել ձեր կարծիքը տվյալ նյութի վերաբերյալ` օգտագործելուվ Facebook-ի ձեր account-ը: Խնդրում ենք լինել կոռեկտ եւ հետեւել մեր պարզ կանոներին. արգելվում է տեղադրել թեմային չվերաբերող մեկնաբանություններ, գովազդային նյութեր, վիրավորանքներ եւ հայհոյանքներ: Խմբագրությունն իրավունք է վերապահում ջնջել մեկնաբանությունները` նշված կանոնները խախտելու դեպքում:

Կարդալ ավելին