×

Լուսանկարը՝ https://www.tastingtable.com/

Կկայանա «Ջերմաստիճանը՝ համի անտեսանելի բաղադրիչ» դասախոսությունը

Հունիսի 14-ին քիմիկոս եւ խոհարարական գործի էնտուզիաստ Օլգա Զանեգինան Barev Arev ռեստորանում կներկայացնի «Ջերմաստիճանը՝ համի անտեսանելի բաղադրիչ» գաստրոդասախոսությունը։ 

Այն բաղկացած կլինի մի քանի մասերից եւ ընթրիքի ընթացքում ճաշատեսակների հերթափոխներից։

Դասախոսության թեմաներն են.

• Ինչպես է սննդամթերքի ջերմաստիճանային մշակումն ազդել մարդկության զարգացման վրա:

• Ինչպես է ջերմաստիճանը ազդում համի եւ բույրի ընկալման վրա:

• Ինչո՞ւ է ձու եփելը բարդ գիտություն համարվում:

• Ինչպես է ընդամենը մի քանի աստիճանի տարբերությունն ազդում մսի եփման արդյունքի վրա:

• Մթերքի տաքացման եւ սառեցման ժամանակ տեղի ունեցող ռեակցիաներն եւ գործընթացները:

• Ի՞նչ նշանակություն ունի ճիշտ ջերմաստիճանը հրուշակագործության մեջ:

• Տարբեր ուտեստների եւ խմիչքների մատուցման համար առաջարկվող ջերմաստիճանները:

Մանրամասները՝ https://www.facebook.com/events/564067376770606?active_tab=about հղումով։

Կարծիքներ
Հարգելի այցելուներ, այստեղ դուք կարող եք տեղադրել ձեր կարծիքը տվյալ նյութի վերաբերյալ` օգտագործելուվ Facebook-ի ձեր account-ը: Խնդրում ենք լինել կոռեկտ եւ հետեւել մեր պարզ կանոներին. արգելվում է տեղադրել թեմային չվերաբերող մեկնաբանություններ, գովազդային նյութեր, վիրավորանքներ եւ հայհոյանքներ: Խմբագրությունն իրավունք է վերապահում ջնջել մեկնաբանությունները` նշված կանոնները խախտելու դեպքում:

Կարդալ ավելին