×

Լուսանկարը՝ Yerevan Food Fest

Հրապարակվել է Yerevan Food Fest-ի ծրագիրը

Կազմակերպիչները հրապարակել են սեպտեմբերի 18-ից 22-ը Երեւանում կայանալիք Yerevan Food Fest 19 գաստրոնոմիկ փառատոնի ծրագիրը:

Մանրամասներին եւ մասնակցության պայմաններին կարող եք ծանոթանալ փառատոնի պաշտոնական էջում https://yerevanfoodfest.com եւ ֆեյսբուքյան էջում https://www.facebook.com/yerevanfoodfest/:

ՍԵՊՏԵՄԲԵՐԻ 18 

20:00-22:00  Փառատոնի բացում, հատուկ կոկտեյլային երեկո՝ Գերմանիայի լավագույն բարմեն Օլիվյե Էլբերտի մասնակցությամբ:
 
ՍԵՊՏԵՄԲԵՐԻ 19 

10։30-14։00 «Տարածաշրջանի մթերքը՝ որպես տուրիզմի զարգացման գործոն» գաստրոնոմիկ տուրիզմի 2-րդ միջազգային ֆորում Opera Suite հյուրանոցի Մոցարտ սրահում:

11:00 -12:30  Դասախոսություն «Սուրճ» թեմայով, Մարիան Պլադիչկո (Սլովակիա)
(Segafredo Barista Academy):

12:00-15:00 Դասախոսություններ «Բար» թեմայով, Ռոբերտ Շրյոտեր եւ Օլիվյե Էլբերտ (Գերմանիա), (Claude Monet ռեստորան):

19:30-22:00 «4 ձեռք» ընթրիք–բացում Salon ռեստորանում՝ Ջո Բարզա եւ Գագիկ Եգանյան:


ՍԵՊՏԵՄԲԵՐԻ 20

11:00-13:00 Դասախոսություն «Սուրճ» թեմայով, Մարիան Պլադիչկո (Սլովակիա)
(Segafredo Barista Academy):

11:00-15:00 Շեֆ-խոհարարներ Վալերի Ցիկլաուրիի, Ջո Բարզայի, Էրվան Պուդոլեկի, Արբի Ղարախանիի վարպետության դասերը Claude Monet ռեստորանում:

12:00-14:00 Երկու դասախոսություն «Բար» թեմայով:

12:00-15:00 Վիրջինիա Էն Նյութոնի (Geranium ռեստորան, Դանիա), Ելենա Ժամինովայի եւ Անտոն Պոլյակովի (Hospitability, Ռուսաստան) դասախոսությունները Opera Suite  հյուրանոցի Վագներ սրահում:

19:30-22:00 4 ձեռք» ընթրիք Ընթրիք Vostan ռեստորանում՝ Իվան Սաեզ եւ Պավել Կուրտեեւ:


ՍԵՊՏԵՄԲԵՐԻ 21

11:00-13:00 Դասախոսություն «Սուրճ» թեմայով, Մարիան Պլադիչկո (Սլովակիա)
(Segafredo Barista Academy):

11:00-16:00 Շեֆ-խոհարարներ Վալերի Ցիկլաուրիի, Էրվան Պուդոլեկի, Արբի Ղարախանիի վարպետության դասերը Claude Monet ռեստորանում:

12:00-15:00 Ֆեդերիկո Ֆրանչեսկո Ֆերերոյի (Իտալիա, La Stampa օրաթերթ), Ելենա Ժամինովայի եւ Անտոն Պոլյակովի (Hospitability, Ռուսաստան), Էրվան Պուդոլեկի (Le Cordon Bleu, Իսպանիա) դասախոսությունները Opera Suite  հյուրանոցի Վագներ սրահում:

19:30 «4 ձեռք» ընթրիք The Club ռեստորանում՝ Ռաշիդ Ռախմանով եւ Գեւորգ Մկրտչյան:


ՍԵՊՏԵՄԲԵՐԻ 22

11:00-13:00 Դասախոսություն «Սուրճ» թեմայով, Մարիան Պլադիչկո (Սլովակիա) եւ
Ռոբերտ Շրյոտեր (Գերմանիա) (Segafredo Barista Academy):

20:00-22:00 Ընթրիք-փակում:

Կարծիքներ
Հարգելի այցելուներ, այստեղ դուք կարող եք տեղադրել ձեր կարծիքը տվյալ նյութի վերաբերյալ` օգտագործելուվ Facebook-ի ձեր account-ը: Խնդրում ենք լինել կոռեկտ եւ հետեւել մեր պարզ կանոներին. արգելվում է տեղադրել թեմային չվերաբերող մեկնաբանություններ, գովազդային նյութեր, վիրավորանքներ եւ հայհոյանքներ: Խմբագրությունն իրավունք է վերապահում ջնջել մեկնաբանությունները` նշված կանոնները խախտելու դեպքում:

Կարդալ ավելին