«Երեւանի գինու օրեր» փառատոնի եզրափակիչ օրվա գլխավոր իրադարձություններից մեկը հռչակավոր շեֆ-խոհարար Զարմիկ Հալաջյանի շոուն էր՝ լեգենդար ARARAT կոնյակի ուղեկցությամբ:
Լիբանանում ծնված եւ մեծացած Զարմիկ Հալաջյանն ապրում եւ աշխատում է Կատարում:
Զարմիկ Հալաջյանը | Լուսանկարը՝ ARARAT
Նա մշտապես ընդգծում է իր հայկական ծագումը եւ ներկայանում է որպես հայ խոհարար: Զարմիկ Հալաջյանը խոհարարական արվեստին նվիրված 24 գրքերի հեղինակ է:
Զարմիկ Հալաջյանը | Լուսանկարը՝ ARARAT
Փառատոնի ընթացքում Զարմիկ Հալաջյանը ներկայացրել է արեւելյան եւ հայկական խոհանոցի ավանդույթները:
Լուսանկարը՝ ARARAT
Նրա պատրաստած ուտեստներն առանձնանում էին վառ գույներով եւ անսպասելի համային համադրություններով:
Լուսանկարը՝ ARARAT
Մասնավորապես, փառատոնի հյուրերը համտեսեցին ձմերուկից պատրաստված տաք ուտեստ, ինչպես նաեւ խավիար, որի բաղադրիչներից մեկը ARARAT Apricot խմիչքն էր:
Կարծիքներ
Հարգելի այցելուներ, այստեղ դուք կարող եք տեղադրել ձեր կարծիքը տվյալ նյութի վերաբերյալ` օգտագործելուվ Facebook-ի ձեր account-ը: Խնդրում ենք լինել կոռեկտ եւ հետեւել մեր պարզ կանոներին. արգելվում է տեղադրել թեմային չվերաբերող մեկնաբանություններ, գովազդային նյութեր, վիրավորանքներ եւ հայհոյանքներ: Խմբագրությունն իրավունք է վերապահում ջնջել մեկնաբանությունները` նշված կանոնները խախտելու դեպքում: