Առաջիկա ամիսներին աշխարհում 185 մասնաճյուղ ունեցող «Hard Rock Cafe»-ն կբացվի նաեւ Երեւանում։ Այսօր արդեն այն փնտրում է հայաստանյան շուկայի լավագույն մասնագետներին՝ միասին կերտելու տեղական սպասարկման ոլորտի նոր մշակույթ:
Հունիսի 9-ին եւ 10-ին Holiday Inn հյուրանոցում ընթացող աշխատանքային տոնավաճառի նպատակն է հանրությանը ներկայացնել «Hard Rock Cafe Yerevan»-ում աշխատելու առավելություններն ու հարցազրույցների միջոցով համալրելու թիմը:
GastroVino-ն պատմում է տոնավաճառի ընթացքի ու «Hard Rock Cafe Yerevan»-ի աշխատակիցը դառնալու առավելությունների մասին:
Սպասարկման ոլորտի know-how
Արսեն Հովհաննիսյան, «Hard Rock Cafe Yerevan»-ի ֆրանչայզինգի սեփականատեր «Дом Арена» ընկերության տնօրեն
Մեր կողմից առաջարկվող աշխատանքային պայմանները ոլորտում առանձնանում են ինչպես վարձատրության, այնպես էլ սոցիալական փաթեթների տեսանկյունից: Բացի այդ, մեծ են կրթվելու եւ կարիերային արագ աճի հնարավորությունները: «Hard Rock Cafe»-ի տարբեր երկրների փորձը ցույց է տալիս, որ այստեղ մարդիկ սկսում են առաջին աստիճանի պաշտոնից, օրինակ, մատուցող աշխատելուց, իսկ տարիների ընթացքում դառնում են տնօրեն: Հատուկ շեշտադրում ենք անդադար կրթվելը ու երկար ժամանակ ապահովում ենք դա:
Արսեն Հովհաննիսյանը | Լուսանկարը՝ Մեդիամաքս
Դիմորդները բավականին շատ են: Աշխատանքային տոնավաճառի արդյունքում մեզ մոտ աշխատանքի կանցնեն լավագույն 60 մասնագետները: Մյուս շաբաթ Երեւան կժամանի նաեւ մեր թրեյներների թիմը, որը լրացուցիչ ուսուցում կանցկացնի ընտրված մասնակիցների հետ:
Լուսանկարը՝ Մեդիամաքս
Որեւէ կերպ չցանկանալով թերագնահատալ Հայաստանում հյուրընկալության ոլորտը, պետք է նշեմ, որ փաստացի, գործ ունենք տարիներով մշակված կառավարման տեխնիկաների հետ, որից կարող ենք սովորել ու Հայաստանում կիրառել:
Job Fair, Hard rock café_1
Լուսանկարը՝ Մեդիամաքս
Երբ դեռեւս քննարկում էինք Հայաստանում այս ծրագրի իրականացումը, արդեն իսկ այդ ժամանակ կարեւորում էինք, որ այս ընկերությունը իր հետ բերելու է ոչ միայն ռեստորան, այլ նաեւ «know-how»` գիտելիքներ, փորձ, կոորպորատիվ կառավարման մշակույթ:
Կարիերային աճ եւ նոր մշակույթ
Բոբ Խալիլ, «Hard Rock Cafe»-ի գլխավոր տնօրեն
Աշխատանքի տոնավաճառի նպատակն է գտնել մեր թիմի այնպիսի ապագա անդամների, որոնց հետ միասին կկարողանանք «ցնցել» Երեւանը: Մեզ համար կարեւոր հատկանիշներ են ազնվությունը, ճշտապահությունը, աշխատանքին ու բրենդին նվիրվածությունը, մեր մշակույթը սովորելու մեծ ցանկությունն ու մեր ուսուցման գործընթացով անցնելուն ունակ լինելը:
Լուսանկարը՝ Մեդիամաքս
Այժմ փնտրում ենք՝
- խոհարարների,
- բարմենների,
- մատուցողների,
- հուրընկալների,
- վաճառքի խորհրդատուների,
- հավաքարարների:
Մեզ մոտ աշխատանքի անցնելը տալիս է մի շարք առավելություններ: Առաջինը մրցակցային եւ արդարացի աշխատավարձն է եւ առողջապահական ապահովագրությունը: Վերջինս Հայաստանում այդքան էլ տարածված երեւույթ չէ:
Բոբ Խալիլը | Լուսանկարը՝ Մեդիամաքս
Բացի այդ, բոլորի համար ապահովում ենք կարիերային աճի հավասար հնարավորություններ, ու ապահովում ենք հիանալի երաժշտական միջավայր: Հետագայում յուրաքանչյուր աշխատակից կարող է լինել թրեյներ՝ այլ տեղերում բացվող «Hard Rock Cafe»-ի թիմին վերապատրաստելու համար ճիշտ այնպես, ինչպես իրենք են վերապատրաստվելու Երեւանում:
Այսօր աշխատանքի համար դիմել ցանկացողները կլրացնեն համապատասխան հայտը, հետո կներկայանան հարցազրույցի առաջին փուլին: Վաղն էլ տեղի կունենա հարցազրույցի երկրորդ փուլը, որը կվարեմ ես:
Լուսանկարը՝ Մեդիամաքս
Մենք նպատակ ունենք բարձրակարգ մատուցման նոր արժեք ներդնել հայաստանյան սպասարկման ոլորտի մշակույթում, որի համար ունենք 51 տարվա յուրօրինակ փորձառություն:
Պատգամը՝ երջանկացնել մյուսներին
Անի Սիմոնյան, «Hard Rock Cafe Yerevan»-ի օպերացիոն մենեջեր
«Hard Rock Cafe»-ի թիմում աշխատելը հոյակապ հնարավորություն է ճամփորդելու, նոր հմտություններ ձեռք բերելու կամ պարզապես սեփական աշխատանքը վայելելու համար: Թեեւ բրենդը մեզ տալիս է որոշակի շեշտադրում, կարեւորում ենք նաեւ տեղական արժեհամակարգն ու գործոնները:
Անի Սիմոնյանը | Լուսանկարը՝ Մեդիամաքս
Հարցազրույցի հարցերի միջոցով փորձելու ենք պարզել՝ արդյո՞ք դիմողը կարողանում է առաջնայինը տարբերակել երկրորդականից, ճիշտ եւ դինամիկ որոշումներ կայացնել, քանի որ տվյալ ոլորտում ամենակարեւորը ճիշտ ժամանակին ճիշտ կողմնորոշվելն է:
Լուսանկարը՝ Մեդիամաքս
Ինձ համար ամենակարեւորն այն է, որ մարդիկ անկեղծ ու նվիրված լինեն աշխատանքում: Նաեւ սիրեն իրենց աշխատանքը, որովհետեւ այլ պարագայում չես կարող այնպես մատուցել ծառայությունը, որ այն դիմացինին երջանկացնի:
Տեքստը եւ լուսանկարները՝ Գայանե Ենոքյանի
Կարծիքներ
Հարգելի այցելուներ, այստեղ դուք կարող եք տեղադրել ձեր կարծիքը տվյալ նյութի վերաբերյալ` օգտագործելուվ Facebook-ի ձեր account-ը: Խնդրում ենք լինել կոռեկտ եւ հետեւել մեր պարզ կանոներին. արգելվում է տեղադրել թեմային չվերաբերող մեկնաբանություններ, գովազդային նյութեր, վիրավորանքներ եւ հայհոյանքներ: Խմբագրությունն իրավունք է վերապահում ջնջել մեկնաբանությունները` նշված կանոնները խախտելու դեպքում: