Խոհարարական արվեստի եւ հյուրընկալության ակադեմիայում (Երեմյան ակադեմիա) անցկացվում են դասընթացներ ՝ նախատեսված սկսնակների համար եւ վերապատրաստումներ՝ գործող հրուշակագործների համար:
Դասընթացների թեմաներն են.
- Բիսկվիթների տեսակներ/ջոկոնդա, դակուազ
- Թխվածքաբլիթներ /կանտուչինի, բիսկոտի
- Տարտերի տեսակներ
- Մաֆին եւ քափքեյք
- Էկլեր եւ շու
- Մակարոնի տեսակներ
- Ժամանակակից մուսային դեսերտներ
- Ամեն ինչ շոկոլադի մասին
- Կրուասան եւ Բրիոշ
- Արեւելյան քաղցրավենիք
- Մաստիկայով տորթերի պատրաստում, ձեւավորում
- Տորթերի պատրաստում
Գրանցման եւ այլ մանրամասների համար զանգահարեք 012 40 50 60 հեռախոսահամարով։
Կարծիքներ
Հարգելի այցելուներ, այստեղ դուք կարող եք տեղադրել ձեր կարծիքը տվյալ նյութի վերաբերյալ` օգտագործելուվ Facebook-ի ձեր account-ը: Խնդրում ենք լինել կոռեկտ եւ հետեւել մեր պարզ կանոներին. արգելվում է տեղադրել թեմային չվերաբերող մեկնաբանություններ, գովազդային նյութեր, վիրավորանքներ եւ հայհոյանքներ: Խմբագրությունն իրավունք է վերապահում ջնջել մեկնաբանությունները` նշված կանոնները խախտելու դեպքում: