×

Հրուշակագործության դասընթացներ՝ Երեմյան ակադեմիայում

Խոհարարական արվեստի եւ հյուրընկալության ակադեմիայում (Երեմյան ակադեմիա) անցկացվում են դասընթացներ ՝ նախատեսված սկսնակների համար եւ վերապատրաստումներ՝ գործող հրուշակագործների համար:

Դասընթացների թեմաներն են.

- Բիսկվիթների տեսակներ/ջոկոնդա, դակուազ

- Թխվածքաբլիթներ /կանտուչինի, բիսկոտի

- Տարտերի տեսակներ

- Մաֆին եւ քափքեյք

- Էկլեր եւ շու

- Մակարոնի տեսակներ

- Ժամանակակից մուսային դեսերտներ

- Ամեն ինչ շոկոլադի մասին

- Կրուասան եւ Բրիոշ

- Արեւելյան քաղցրավենիք

- Մաստիկայով տորթերի պատրաստում, ձեւավորում

- Տորթերի պատրաստում

Գրանցման եւ այլ մանրամասների համար զանգահարեք 012 40 50 60 հեռախոսահամարով։

Կարծիքներ
Հարգելի այցելուներ, այստեղ դուք կարող եք տեղադրել ձեր կարծիքը տվյալ նյութի վերաբերյալ` օգտագործելուվ Facebook-ի ձեր account-ը: Խնդրում ենք լինել կոռեկտ եւ հետեւել մեր պարզ կանոներին. արգելվում է տեղադրել թեմային չվերաբերող մեկնաբանություններ, գովազդային նյութեր, վիրավորանքներ եւ հայհոյանքներ: Խմբագրությունն իրավունք է վերապահում ջնջել մեկնաբանությունները` նշված կանոնները խախտելու դեպքում:

Կարդալ ավելին