×

Վասկո Կոելիո Սանտոսի հեղինակային ընթրիքը՝ Asador-ում

Վասկո Կոելիոն ղեկավարում է Պորտոյում գտնվող Euskalduna Studio եւ Semea by Euskalduna ռեստորանները: Իր կարիերայի ընթացքում նա աշխատել է Միշլենյան աստղ ստացած ElBulli, Arzak եւ Mugaritz ռեստորաններում: 

Շեֆ-խոհարարը կներկայացնի Պորտուգալիայի գաստրոնոմիական ավանդույթների վրա հիմնված հեղինակային ճաշացանկ: 

Նա առաջին անգամ է Երեւանում լինելու. շեֆ-խոհարարին հրավիրել է Wine Repuiblic Yerevan-ի թիմը, որպեսզի ներկայացնի 5 ճաշատեսակից բաղկացած սեթ մենյուն: 

Ընթրիքը կկայանա Հայաստանում Պորտուգալիայի շաբաթվա շրջանակներում, որի մասին ավելին կարող եք ծանոթանալ այս հղումով

 

Կարծիքներ
Հարգելի այցելուներ, այստեղ դուք կարող եք տեղադրել ձեր կարծիքը տվյալ նյութի վերաբերյալ` օգտագործելուվ Facebook-ի ձեր account-ը: Խնդրում ենք լինել կոռեկտ եւ հետեւել մեր պարզ կանոներին. արգելվում է տեղադրել թեմային չվերաբերող մեկնաբանություններ, գովազդային նյութեր, վիրավորանքներ եւ հայհոյանքներ: Խմբագրությունն իրավունք է վերապահում ջնջել մեկնաբանությունները` նշված կանոնները խախտելու դեպքում:

Կարդալ ավելին