Վասկո Կոելիոն ղեկավարում է Պորտոյում գտնվող Euskalduna Studio եւ Semea by Euskalduna ռեստորանները: Իր կարիերայի ընթացքում նա աշխատել է Միշլենյան աստղ ստացած ElBulli, Arzak եւ Mugaritz ռեստորաններում:
Շեֆ-խոհարարը կներկայացնի Պորտուգալիայի գաստրոնոմիական ավանդույթների վրա հիմնված հեղինակային ճաշացանկ:
Նա առաջին անգամ է Երեւանում լինելու. շեֆ-խոհարարին հրավիրել է Wine Repuiblic Yerevan-ի թիմը, որպեսզի ներկայացնի 5 ճաշատեսակից բաղկացած սեթ մենյուն:
Ընթրիքը կկայանա Հայաստանում Պորտուգալիայի շաբաթվա շրջանակներում, որի մասին ավելին կարող եք ծանոթանալ այս հղումով:
Կարծիքներ
Հարգելի այցելուներ, այստեղ դուք կարող եք տեղադրել ձեր կարծիքը տվյալ նյութի վերաբերյալ` օգտագործելուվ Facebook-ի ձեր account-ը: Խնդրում ենք լինել կոռեկտ եւ հետեւել մեր պարզ կանոներին. արգելվում է տեղադրել թեմային չվերաբերող մեկնաբանություններ, գովազդային նյութեր, վիրավորանքներ եւ հայհոյանքներ: Խմբագրությունն իրավունք է վերապահում ջնջել մեկնաբանությունները` նշված կանոնները խախտելու դեպքում: